Tarieven en vergoedingen

 

Natuurgeneeskundige consulten zijn inclusief behandeling. De behandeling kan bestaan uit manuele lymfedrainage, voet- of handreflexzonetherapie, aromatherapie, adviezen ten aanzien van gebruik van dr. Schüssler celzouten, voeding en leefstijl of (meestal) een combinatie daarvan.

Consulten en behandelingen worden door verschillende zorgverzekeraars vergoed als alternatieve geneeswijzen, mits u daarvoor aanvullend verzekerd bent. De vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar. Vraag naar de voorwaarden bij uw eigen zorgverzekeraar.

Consulten inclusief behandeling

1e consult (ca. 95 min.) € 80
2e en vervolgconsulten € 60
Toeslag medical taping i.c.m. consult € 10
Medical taping buiten consult, incl. kinesiotape € 30

Overige tarieven op aanvraag

Privacy/AVG

Indien gebruik gemaakt wordt van mijn behandelingen/diensten, worden persoonsgegevens van cliënt gevraagd en opgeslagen, ten behoeve van deze behandelingen/diensten. Van cliënt wordt een dossier aangelegd, dat aantekeningen bevat met betrekking tot de gezondheidstoestand van cliënt en de uitgevoerde behandelingen/verstrekte diensten. Ik zal zorgvuldig omgaan met deze gegevens en deze bewaren dan wel opslaan volgens de voorschriften van de AVG (zie ook de uitgebreide informatie onder de knop “Privacy”). Persoonlijke en medische gegevens zullen alleen worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor deze zijn verstrekt door cliënt. Verstrekking aan of delen van deze gegevens met derden, zoals huisarts, fysiotherapeut of andere behandelaars zal slechts geschieden na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming of op schriftelijk verzoek van cliënt.

Klachtenregeling

Ik voldoe aan de voorwaarden van de WKKGZ en ben voor de natuurgeneeskundige behandeling aangesloten bij de klachtenregeling van mijn beroepsvereninging BATC (zie ook de uitgebreide informatie onder de knop “Klachtenregeling”).